Delosgaia
 • Hoe browse ik op deze website?

  Het gebruik van deze website en het browsen is niet moeilijk, je hebt alleen wel een muis of een scrollpad op je laptop of een scherm nodig waarmee je met de vinger(s) kan scrollen.
  Bij het bekijken op een desktop of op een groot tablet heb je bovenaan de pagina snelkoppelingen naar de continenten en terug naar huis. Op de pagina's van de grote reizen zijn er nog een "Foto en Film" menu en een menu met de etappes van de reis en een pijl naar links en rechts. Met deze pijlen ga je gelijk naar de vorige of volgende pagina.
  Op kleine schermen zoals met een kleine tablet of smartphone heb je een hamburger menu in de rechter bovenhoek. Dit menu is te herkennen aan drie horizontale strepen. Dit menu bevat de snelkoppelingen naar de continenten en terug naar huis. Op de pagina's van de grote reizen zijn er nog een "Foto en Film" menu en een menu met de etappes van de reis. Aan de linker en rechter onderkant van het scherm, staat een pijl naar de volgende of vorige pagina.
  Het "Foto en Film" menu geeft je alleen de foto's en films zonder de landen informatie.

  Elk menu geeft je informatie op welke pagina je komt bij het klikken op het menu. De weg kwijt, links bovenin brengt je terug naar huis en rechtsboven is een link naar ons blog. Onderin is een menu om de pagina te delen aan bekende of op de sociale websites.

  Het surfen door de pagina gaat heel eenvoudig. Met een simpele scroll van de muis, een swipe of aan de linkerkant klikken op de strepen kom je snel naar de verschillende onderdelen op deze pagina. Op de pagina zelf vind je knoppen naar films, foto's, de afgelegde route of een contactformulier. Deze knoppen openen een pop-up met onze Youtube of Vimeo films, de foto's, Google Maps met het traject of de contactpagina. Op Google maps zijn bijzonder punten gemarkeerd met een nummer. Het vraagteken opent deze help pagina.
  De pop-up sluit je weer met het kruis in de rechter bovenhoek en je gaat terug naar de hoofdpagina.